Om Eatery Gärdet

Eatery Gärdet ligger i korsningen Lindarängsvägen/Tegeluddsvägen på Gärdet i centrala Stockholm. Se här på Googlemaps:  https://goo.gl/maps/MPn1pcjRG7cDH6sy8

Vår a la carte meny är inspirerad av medelhavets smaker och råvaror. Våra italienare Michele, Enzo och Alaaldin är de fantastiska bagarna bakom våra Toscanska pizzor. Degreceptet kommer från Micheles far som lärt sig det av sin vän Mario som är uppvuxen i byn Massa Marittima i provinsen Grosseto. Byn ligger i regionen Toscana och degen görs endast på rapsolja, därav är namnet Toscanska pizzor. 

TELEFON:
073-6514533

EMAIL: 
gardet@eatery.se

KONTORSADRESS: 
Eatery/Incontro AB, Box 11115, 100 61 Stockholm

Vid akuta ärenden utanför ovanstående telefontid - ring 0708-720 707 

 * * * 

Eatery är en snabbt växande konferens- och restaurangkedja som idag finns på åtta ställen i Stockholmsområdet, på Gärdet i Stockholm, i Nodhuset Kista, på Sickla industriväg 19 i Sickla Köpkvarter, i gamla Lumafabriken i Hammarby Sjöstad, i Grand Central i Sundbyberg, på Van der Nootska Palatset på St Paulsgatan i Stockholm, på Kungsholmen samt i Kista Gate.

VÅRA SAMARBETEN

Eatery vill vara en aktiv partner till engagerade organisationer som gör världen bättre. Under senaste året har vi valt att stötta dessa organisationer och föreningar:

Zelmerlöw och Björkman Foundation – Eatery stöttar stiftelsen Zelmerlöw och Björkman foundation. Idag är stiftelsen framförallt huvudfinansiär till KenSwed Academy utanför Nairobi i Kenya, som bland annat inrymmer en gymnasieskola, ett internat för hemlösa flickor och snart en mödravårdsklinik.

Svenska Simlandslaget – Eatery stöttar Svenska Simlandslaget satsning mot OS 2020 i Tokyo. När simmarna är på plats på sin träningsanläggning Eriksdalsbadet äter de sin lunch på Eatery Luma Park.

Tellus Bandy – vi stöttar bandyföreningen Tellus Bandy.